μεσιτικό γραφείο - ΘΕΜΑΤΑ
...........................................................................
Real Estate Crete Blog


 
αναζήτηση ακινήτων
 
 

Τύπος ιδιοκτησίας:Σειρά παρουσίασης:  ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
 

CRETE PROPERTY
μεσιτικό γραφείο

Το μεσιτικό γραφείο μας σάς καλωσορίζει στην σελίδα του. Βρίσκεται στο Ρέθυμνο, στην Κρήτη με ειδικότητα στις πωλήσεις ακινήτων (μεσιτικά - κτηματομεσιτικά). Στο μεσιτικό μας γραφείο θα μπορέσετε να βρείτε μερικές από τις ωραιότερες κατοικίες, οικόπεδα και επαγγελματικούς χώρους στην περιοχή μας.
Η Κρήτη ως το μεγαλύτερο από τα πανέμορφα νησιά της Ελλάδας αποτελεί σίγουρα έναν από τους καλύτερους τόπους διαμονής. Ο Κρητικός ήλιος, το τοπίο, το κλίμα και η ιστορία του νησιού είναι μοναδικά.
Αναζητήστε στο μεσιτικό γραφείο μας το ακίνητο που ζητάτε και ρωτήστε μας. Εφόσον οι απαιτήσεις σας δεν καλυφθούν από τις υπάρχουσες καταχωρήσεις θα μπορέσουμε να αναζητήσουμε την αγορά για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας.
Το Ρέθυμνο ιδιαίτερα αποτελεί το κέντρο της δραστηριότητας μας στις πωλήσεις ακινήτων. Με τον μεγαλύτερο ρυθμό ανάπτυξης στην Μεσόγειο των τελευταίων ετών και με την μοναδική παραλία των 12 χ.μ. αποτελεί ένα πολλά υποσχόμενο προορισμό για την κατοικία σας, τόπο διακοπών σας ή για μια ασφαλή επένδυση.
Οι απαιτήσεις σας διαμορφώνουν τους στόχους μας.

Φιλικά.

Λαζόπουλος Σταύρος
μεσιτικά, κτηματομεσιτικά, πωλήσεις - αγορές ακινήτων
μεσιτικό γραφείο
ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Ψάχνεται για διακοπές στην Ελλάδα; O Οδηγός διακοπών Ελλάδας προσφέρει πλήθος από βίλες και ξενοδοχεία προς ενοικίαση σε όλη την Ελλάδα!
Τελευταία ακίνητα - αλλαγές
-Οικόπεδο, θέα θάλ. 6.5 στρ στις Ρούπες
-Βίλλα 4 ΥΔ, θέα θάλ.,κήπο στο Ρουσοσπίτι
-Παραδοσιακή οικία 48 τμ με κήπο στα Αγγελιανά
-Επιπλ. αναπαλ. βίλα 1ΥΔ, κήπο στους Πασαλίτες
-Οικόπεδο 973 τμ στον Πλατανιά Ρεθύμνου
-Βίλα 3ΥΔ, θέα θάλασσα, κήπος, επιπλ.
--Οικόπεδο προς πώληση στα Δράμια 612,5 τμ
-Βίλα 5ΥΔ, κήπο, πισίνα, επιπλ. στα Δράμια
-Αγροτεμάχιο, θέα θάλ. 29,6 στρ. στο Ξηρό Χωριό
-Αγροτεμάχιο στον Κάστελο, 2,4 στρ.
--Μεγάλο αγροτεμάχιο στον Κουρνά με θέα την λίμνη και τη θάλασσα
-Οικόπεδο 7,5 στρ. θέα θάλ. στην Αγία Τριάδα
-Παραδοσιακή οικία 55 τ.μ. στον Αγιο Μάμα
-Υπόγειο Διαμέρισμα, 2 ΥΔ, στην Καλιθέα
-Στούντιος και διάρια, στον Σταυρωμένο

μεσιτικό γραφείο
ακινήτα δείγμα

ενοικιάσεις ακινήτων στην Κρήτη

μεσιτικό γραφείο
Μεγάλος επαγγελματικός χώρος στο Ρέθυμνο. Κατάλληλος για τράπεζα, υπηρεσία, γραφείο. Τιμή 1.500,00 ευρώ ανά μήνα, συζητήσιμη. Επικοινωνήστε με το μεσιτικό μας γραφείο.
Αναζητάμε διάρια, γκαρσονίερες, τριάρια για ενοικίαση σε πελάτες μας στις περιοχές Κέντρο Ρεθύμνου, Καλιθέα, Γάλλος, Κουμπές.

επικοινωνήστε μαζί μας

μεσιτικό γραφείο
ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Ζήτηση ακινήτων

Κατοικίες

Λόγω μεγάλης ζήτησης ζητάμε για ΔΕΚΑΔΕΣ πελάτες μας γκαρσονιέρες, διάρια, τριάρια, διαμερίσματα, βίλες στις περιοχές: κέντρο Ρεθύμνου, Καλιθέα, Παλιά πόλη, Κουμπές, Μασταμπάς, Ατσιπόπουλο, Βιολί Χαράκι, Γάλλος, Περιβόλια, Μυσίρια, Αγία Ειρήνη, Καστελάκια, Μικρά Ανώγεια, Ρισβάν Μετόχι, Τρία Μοναστήρια, Πλατανιά, Γιανούδι, Τσεσμέ, Μύλοι, Ξηρό Χωριό, Ρουσοσπίτι, Πρινές, Σωματάς, Πηγή, Άδελε, Σταυρωμένος, Μαρουλας και Αγία Παρασκευή κατά κύριο λόγο, θέα θάλασσα επιθυμητή.
Ζητούνται παλαιές παραδοσιακές οικίες, να θέλουν αναστήλωση, σε απόσταση ως 10 χμ από το Ρέθυμνο και 5 χμ από την παραλία.

Οικόπεδα


Ζητούνται παραθαλάσσια τεμάχια στρεμμάτων κατάλληλα για ξενοδοχείο στην Βόρεια Κρήτη από Σούδα (Χανιά) έως Χερσόνησο (Ηράκλειο) για άμεση αγορά.
Λόγω μεγάλης ζήτησης ζητάμε για ΔΕΚΑΔΕΣ πελάτες μας οικοδομήσιμα οικόπεδα και αγροτεμάχια με θέα θάλασσα στις περιοχές: Γάλλος, Βιολί Χαράκι, Ατσιπόπουλο, Πλατανιάς, Μυσσύρια, Τσεσμέ, Γιανούδι, Καστελάκια, Περιβόλια, Αγία Ειρήνη, Ρισβάν Μετόχι, Μικρά Ανώγια, Ξηρό Χωριό, Τρία Μοναστήρια, Μύλοι (Χαλεβί), Πρινέ, Μαρουλά, Αγία Παρασκευή, Σταυρωμένο, Άγιο Δημήτριο, Αγία Τριάδα κατά κύριο λόγο.

επικοινωνήστε μαζί μας.

μεσιτικό γραφείο
Μεσιτικό Γραφείο

μεσιτικό γραφείο
μεσιτικό γραφείο
αρχική ακίνητα Κρήτη υπηρεσίες επικοινωνία προφίλ πωλήσεις συνδέσεις ερωτήσεις
Greece Holidays network
σχεδιασμός Web-Templates-Designs sitemap
Skype Us
My status